KÖZVETLEN ADATMENTÉS GYORSAN, EGYSZERŰEN ÉS BIZTONSÁGOSAN

Az i-Storer lehetővé teszi számodra a könnyű és gyors közvetlen adatmentést az iPhone, iPad, vagy iTouch készülékedről, internet kapcsolat, vagy hálózati csatlakozás nélkül. Csatlakoztasd az iStorert a készülékedhez és tölsd le a felkínált Y Disk appot, vagy a termék dobozán és a használati útmutatón található QR kód segítségével egyszerűen töltsd le az App Store-ból az alkalmazást.

 

Egy gombnyomással végezheted el a kontakjaid mentését közvetlenül az i-Storerre (backup), de tömörítheted, megoszthatod, vagy közvetlenül nyomtathatod is a fájlaidat.

Az applikáció angol nyelven fut és a kezelése rendkívül könnyű, ikonos rendszerű, így nyelvtudást sem igényel. Csatlakoztatás után a rendszer felismeri az i-Storert és már el is kezdheted a mentést.

Ha nem szeretnéd, hogy az adatokat mások is megnyithassák, az sem gond! Az applikáció ellátható ujlenyomat védelemmel vagy jelkóddal is, így minden adatodat teljes biztonságban tudhatod az i-Storereden.

OKOS PENDRIVE 3 FÉLE CSATLAKOZÓVAL

Az i-Storerrel nem csak menteni tudod a file-jaidat, de a lementett adatokat fel is rakhatod lightning csatlakozóval rendelkező készülékről PC-re, vagy microUSB csatlakozós (Android/Windows) készülékekre is.

 

Erre lehetőséget biztosít az i-Storerbe épített 3 féle csatlakozó. Az i-Storer alumínium házából, a műanyag csúszka segítségével elővarázsolható az egyik oldalon a lightning csatlakozó, a másik oldalon pedig a gyors adattranszfert biztosító USB 3.0 csatlakozó az számítógépekhez, laptopokhoz (Windows/Linux/OS X, stb.), illetve az abból kitolható microUSB csatlakozó okostelefonokhoz, táblagépekhez (Android/Widows Phone, stb.).

A leggyorsabb chipet és mainboardot építettük be, így a lightning csatlakozón elérhető legnagyobb sebességet használjuk ki.

Az app használatára csak iPhone, iPad készülékek nél, tehát iOS-en van szükség. OS X(Mac) vagy Windows illetve Android oprendszereken sima pendrive-ként működik az i-Storer. Minden rendszer, kompatibilitási probléma nélkül felismeri, így a könnyű, gyors, biztonságos adatmásolás és továbbítás biztosított.

 

A legjobb, hogy a "cross-device" adattranszfer természetesen visszafelé is működik. Például másolhatsz zenét, vagy filmet PC-ről az i-Storer-re és hallgatod vagy nézheted őket az iPad, vagy az iPhone készülékeden, internetkapcsolat nélkül is.

A 16, 32, 64 és 128 Gb-os kapacitással kapható i-Storer valódi szabadságot biztosít minden iPhone használónak. Vidd magaddal mindenhová, és nem kell többet aggódnod a még éppen rendelkezésre álló memória miatt. Hallgathatsz zenét, nézhetsz filmet, közvetlenül az i-Storerről, illetve rögzíthetsz hangfelvételeket, vagy fotózhatsz, videózhatsz közvetlenül az i-Storerre, méghozzá internethasználat nélkül.

GYORS ÉS MEGBÍZHATÓ

Fontos! A Quazar saját fejlesztésű i-Storer termékét ne téveszd össze a jórészt külföldi oldalakon kapható hasonló kinézetű, de gyakran silány minőségű termékekkel.

iPhone 5-nél régebbi iPhone készülékekkel nem használható (nem kompatibilis iPhone 4, iPhone 3-mal sem).

Az i-Storer már az első kézbevételkor is a minőség érzését kelti, de az igazi különbség az alumínium ház alatt van. A Quazar egyedi fejlesztésű hardveres és szoftveres megoldással rukkolt elő, melynek eredményeképpen termékünk, 5x-ös sebességet, valamint megbízható és tartós működést biztosít, más gyártók termékeinek túlnyomó többségével szemben.