Varsány Expressz

Ha betört, ha elromlott, ha beázott, ha cserélni kell, ha sürgős! Varsány Expresszel akár 1 nap alatt!

Hogy működik? 

Nagyon egyszerű! E-mail címünkön, vagy telefonon bejelenti, hogy mi történt. Milyen készüléke van, mi a probléma vele ( betört, beázott, nem hallani stb.).

Maximum 1 órán belül visszajelzünk, hogy van-e alkatrész, javítható-e a hiba, mennyi idő- és költség lesz a javítás Amennyiben ajánlatunkat elfogadja, úgy díjbekérőt küldünk ki, mely tartalmazni fogja a kiajánlott javítási ár 50%-t. Amint az összeg számlánkra megérkezik ( bankkártyás fizetéssel, utalással) a futár már indul is, hogy elhozza az Ön készülékét, vagy kiszállítsa a kívánt terméket. 

Amennyiben javítást kért, úgy amint a javítás elkészült, jelentkezünk Önnél, és időpontot egyeztetünk, hogy mikortól és meddig vihetjük vissza a javított készüléket. Ez általában az esti órákban lesz (ha még aznap elkészül a készülék). 

A fennmaradó 50%-ot már tetszés szerint fizetheti, átutalással (előre utalás), bankkártyával futárunknál illetőleg készpénzzel. A fizetés módjáról előre egyeztetünk, hogy annak megfelelő számlát tudjunk kiállítani Önnek. 

Hívjon minket, vagy írjon nekünk!

Telefon: +36 70 360 0984

E-mail: kapcsolat@trenditel.hu